کارلو آنچلوتي ساعتي قبل و پيش از سفر کاروان رئال به شهر بارسلون براي رويارويي با تيم کورنيا، در نشستي خبري شرکت کرد.
به گزارش "ورزش سه"، کارلتو در این نشست در مورد مسائل مختلف، از اظهارات بلاتر گرفته تا ال کلاسیکو و مصاف با کورنیا به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت :
بلاتر و علاقه اش به دادن توپ طلا به مانوئل نویر
کارهای بلاتر همیشه مرا به شگفتی وا می دارد.ولی چه می توانیم بکنیم؟ نمی توان دهان او را بست. او همیشه در این مورد صحبت می کند. در سالی که رونالدو کلی جام برده و گل های فراوانی زده،چه کسی شایسته تر از او برای بردن این عنوان است؟ نمی خواهم در مورد اظهارات بلاتر بیشتر از این فکر کنم.
کوپا دل ری
از این جام در فصل گذشته خاطرات خوبی داریم.می خواهیم مثل فصل گذشته پرقدرت ظاهر شویم.باید بازی با کورنیا را جدی بگیریم و همینگونه تا فینال ادامه دهیم.البته امشب می خواهم به بازیکنانی که کمتر بازی کرده اند، میدان بدهم.امیدوارم بازی خوبی ارائه دهیم.
متحول شدن رئال
همه اعضای مجموعه رئال، یک ایده در ذهن دارند و آن هم پیروزی است. اینطور نیست که من حرفی بزنم و در عمل کار دیگری انجام شود. بازیکنانم متحد شده اند تا افتخارات بیشتری نسبت به سال گذشته کسب کنند.دیدید که پس از شکست مقابل سوسیه داد و اتلتیکو، چه تحولی در تیم ایجاد شد.
اظهارات ژاوی پس از ال کلاسیکو مبنی بر علاقه رئال به ضد حمله
این نظر فنی یک بازیکن بزرگ است.درست است که ضد حملات ما خوفناک هستند اما مقابل بارسا به خوبی کنترل توپ و میدان را نیز در اختیار داشتیم. همین عامل باعث شد بارها روی دروازه آنها خطر ایجاد کنیم.فکر نمی کنم اظهارنظر او بی احترامی به ما بوده باشد.
ال کلاسیکو یکی از ده مسابقه برتر دوران مربیگری شما بود؟
خوب بازی کردیم. مقابل لیورپول هم خوب بودیم.در حال حاضر از عملکرد تیمم راضی هستم.
کورنیا
چند بازی آنها را دیده ام. با این حال، شناخت زیادی روی آنها ندارم.این مسابقه برای آنها،بازی مرگ و زندگیست.باید به آنها احترام بگذاریم.پوشیدن پیراهن رئال، مسئولیت بزرگی را به گردن شما می اندازد. باید همه بازی ها را جدی گرفت.
مهدي رحمتي با پيراهن تيم هاي مختلفي روبهروي پرسپوليس ايستاده و از اين ديدارها خاطرات متفاوتي دارد.
به گزارش "ورزش سه"، مهدی رحمتی، بدون هیچ تردیدی از بهترین دروازهبان های تاریخ فوتبال ماست، مردی که با انجام 76 بازی ملی در کنار عابدزاده و میرزاپور، بهره مند از بیشترین بازی های ملی در تاریخ فوتبال ماست؛ مهدی رحمتی با پیراهن تیم های شهیدسپاسی، سپاهان، استقلال و مس کرمان روبهروی پرسپولیس در لیگ ایران ایستاده و پیکان پنجمین تیمی است که او رقابت برابر پرسپولیس را تجربه می کند.
زززينگ: دختربچه گوشی رو بر میداره سلام . بله؟ سلام دختر خوشگلم منم بابایی! مامانی خونه است؟ گوشی رو بده بهش! دختر:نمیشه! مرد:چرا؟ دختر:چون با عمو حسن رفتن تو اطاق خواب طبقه بالا در رو هم رو خودشون بستن! سکوت مرد:بابایی ما که عمو حسن نداریم! دختر:چراداریم. الآن پیش مامانه. مرد:ببین عزیزم. اینکاری که میگم بکن. برو بزن به در و بگو بابا اومده خونه! دختر:چشم بابا چند دقیقه بعد بابا جون گفتم. خوب چی شد؟ هیچی. همینکه گفتم یهو صدای جیغ مامانم اومد بعد با عجله از اطاق اومد بیرون همینطور که از پله ها میدوید هول شد پاش سر خورد با کله اومد پایین. نمیدونم چرا تکون نمیخوره دیگه !!؟ خوب عمو حسن چی؟ دختر:عمو حسن از پنجره پرید توی استخر. ولی پریروز آب استخر رو خودت خالی کرده بودی یک صدای بامزه ای داد نگو! هنوز همونطور خوابیده! مرد:استخر؟ کدوم استخر؟ ببینم مگه شماره ****8875 نیست؟ دختر:نه! مرد:ببخشین مثل اینکه اشتباه گرفتم
تيم فوتبال پرسپوليس همه تلاش خود را انجام ميدهد تا براي بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا مجددا از حسين ماهيني استفاده کند.
پس از آنکه تیم فوتبال پرسپولیس به علت باطل شدن، کارت پایان خدمت حسین ماهینی، این بازیکن را از دست داد، بهروز منتقمی همه تلاش خود را به کار بست تا دست کم در لیگ قهرمانان آسیا از وجود این بازیکن بهره ببرد.
به نقل از مهر، در برنامه 90 مهدی تاج هم به این موضوع اشاره کرد و اعتقاد داشت در صورت عدم کمک به نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا، آنها همگی با ناکامی مطلق مواجه میشوند.
از این رو عصر امروز سهشنبه مجددا بهروز منتقمی با حضور در سازمان لیگ در این مورد با مهدی تاج جلسهای را برگزار میکند تا با کسب موافقت سازمان لیگ و همچنین هماهنگی کامل با سازمان نیروهای مسلح، مجوز حضور قرضی حسین ماهینی در لیگ قهرمانان آسیا را بگیرد.
از سوی دیگر به نظر میرسد قرار است این فرجه برای تیم فوتبال فولاد، دیگر نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا لحاظ شده و بازیکنانی مثل آرش افشین به صورت یار کمکی، این تیم را در آسیا همراهی کنند.
البته به گفته مهدی تاج بزرگترین مشکل در این بین موافقت تربیت بدنی حوزه نظام وظیفه است و همچنین تیمهای نظامی که هم اکنون این بازیکنان را در اختیار دارند.
آندرانيک تيموريان روز گذشته و بعد از بازي تيمش مقابل پارسه از جدايي قريب الوقوعش از استقلال حرف زد.
به گزارش "ورزش سه"، هافبک تدافعي استقلال که با بازيهاي خوبش در فصل گذشته جايگاه ثابتي در ترکيب تيم ملي به دست آورده بود در اين فصل نتوانسته فروغ گذشتهاش را تکرار کند و اين موضوع انتقادات کادرفني اين تيم خصوصا امير قلعه نويي را نيز در پي داشته است.
آندو تيموريان در حالي اين فصل به عدم پرداخت مطالباتش اعتراض ميکند که اين مساله در بين تمام بازيکنان وجود دارد و تفاوت آن با سالهاي گذشته در اين است که معمولا فتح الله زاده بعد از چنين اعتراضاتي معمولا با فراخواندن بازيکنان ناراضي رضايت آنها را جلب ميکرد.
تيموريان در اين فصل تنها در چهار بازي فرصت 90 دقيقه بازي کردن را به دست آورده و در بقيه بازيها بعنوان يار تعويضي يا جانشين به ميدان رفته است. هافبک تدافعي استقلال در اين فصل از مجموع 1080 دقيقه، 724 دقيقه براي آبيپوشان به ميدان رفته و سه کارت زرد هم دريافت کرده است.
آندو تيموريان در اين فصل هواخواهان گذشتهاش را در هيات مديره ندارد و کادرفني هم طي بازيهاي گذشته اعتراض زيادي به عملکرد او داشتهاند و با اين تفاسير بعيد نيست اينبار درخواستش براي جدايي از تيم بدون هيچ واکنشي به انجام برسد و شماره 14 در نيم فصل ضمن جدايي از استقلال به ليگ ستارگان قطر اضافه شود.
سرژیک تیموریان، مدیر برنامه های آندو در این رابطه به خبرنگار "ورزش سه" گفت:« صحبتهایی با مسئولین باشگاه انجام شده است. به احتمال زیاد شنبه آینده خیلی چیزها مشخص می شود.»
پس از گذشت چند ماه از پايان جام جهاني برزيل، سرانجام سپ بلاتر به صورت علني اعتراف کرد که توپ طلاي جام را نبايد به مسي مي دادند.
به گزارش "ورزش سه"، رئیس فیفا که این روزها در مسکو به سر می برد تا از امکانات و نیز مراحل آماده سازی این کشور برای جام جهانی 2018 بازدید کند؛ امروز در مصاحبه ای گفت:" از اینکه توپ طلای جام جهانی را به مسی دادند شگفت زده شدم. فکر نمی کنم که حق مسی بود که این عنوان را کسب کند. اعضای کمیته انتخاب کننده، به من گفتند که ما عملکرد 10 بازیکن حاضر در جمع 4 تیم پایانی را آنالیز کردیم و در نهایت مسی را انتخاب کردیم."
لازم به ذکر است که بلاتر، بارها در محافل خصوصی عنوان داشته که توپ طلا را باید به مانوئل نویر می دادند.
سخنگوي کمسيون برنامه،بودجه و محسبات مجلس آب پاکي را روي دست فدراسيون فوتبال ريخت و گفت که مجلس نمي تواند بودجه اي را براي فوتبال در نظر بگيرد و اگر قرار باشد کاري انجام بشود بايد دولت وارد عمل شود.
به گزارش "ورزش سه"، در روزهایی که صدا و سیما حاضر نیست با شرایط فدراسیون فوتبال برای خرید حق پخش تلویزیونی کنار بیاید، حالا مدیران فدراسیون دست به دامن مجلس شده اند تا این مشکل را حل کنند. آنها می خواهند طرحی را به مجلس شورای اسلامی ببرند تا برای خرید حق پخش تلویزیونی برای صدا و سیما ردیف بودجه تعیین کنند.
با این حال غلامرضا کاتب به "ورزش سه" گفت که این مساله شدنی نیست: اول این را باید بگویم که در مورد مسائلی که بحث اختصاص بودجه وجود دارد، مدیران فدراسیون فوتبال نمی توانند طرحی به مجلس ارائه دهند. اگر قرار باشد بودجه ای برای خرید پخش در نظر گرفته شود دولت باید لایحه ای به مجلس بفرستد و در آنجا مجلس یا این مساله را تایید کند و یا تکذیب. برای لایحه های درخواستی از طرف دولت، اعضای مجلس شورای اسلامی جلسه تشکیل می دهند و در مورد تایید یا رای آن لایحه رای می دهند.
او ادعا میکند مجلس نمیتواند هیچ کمکی به فوتبال کند: ما از نظر این که مدیران صدا و سیما را مجاب به پرداخت حق پخش کنیم یا مثلا با صدا و سیما مذاکره کنیم هیچ کاری از دستمان برنمیآید. دلیلش هم این است که قانون به ما اجازه این کار را نمی دهد.
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت که دولت باید مشکل فوتبال را حل کند: همانطور که گفتم ما قانونا نمی توانیم کاری برای فوتبال بکنیم و بهتر است دولت این مشکل را حل کند. خدا راشکر ورزش وزیر دارد و او باید با رییس صدا و سیما جلسه بگذارد و مشکل حق پخش را حل کند.
وقتي سريال 50 قسمتي يا3600 دقيقه اي کلاه پهلوي 20 ميليارد تومان آب مي خورد بيش از300 مسابقه فوتبال در سال هم 36000 دقيقه آنتن را پُر مي کند. آيا مطالبه کمتر از 10 برابر کلاه پهلوي گزاف است؟
سایت عصر ایران به قلم مهرداد خدیر نوشت : شامگاه 5 آبان 93 صدها هزار و شاید میلیون ها ایرانی پای برنامه تلویزیونی 90 نشستند تا ببینند فرجام مناقشه بر سر حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال چه می شود و موضع این برنامه و شخص مجری محبوب و سرشناس آن چیست.
آشکار بود که عادل فردوسی پور دشوارترین شب اجرای خود را طی 15 سالی که از عمر برنامه 90 می گذرد تجربه می کند. دل او با فوتبال و حق فوتبالی ها و مطالبه فدراسیون از صدا و سیما بود و هست اما مشخص بود که محظور دارد اگر چه محذور نباشد (او را بر حذر نداشته باشند).
هر چه باشد برای صدا و سیما کار می کند و نسبت 90 به جعبه جادو مثل ماهی به ظرف آب است خاصه این که به تعبیر خود عادل «پلانِ بی» یا «گزینه جانشین» هم در کار نباشد و همه می دانیم که رسانه دیداری – شنیداری رسمی که اصرار دارد خود را با واژه «ملی» توصیف کند انحصاری است هر چند که دیگر بی رقیب نیست.
گزارش فردوسی پور از نتیجه جلسه رییس فدراسیون فوتبال و مدیران باشگاه ها با رییس سازمان صدا و سیما البته دقیق نبود چون اظهارات دیگر حاضران از بی نتیجه بودن جلسه و تاکید طرفین بر مواضع قبلی حکایت می کند حال آن که مجری 90 از احتمال توافق تا پایان هفته خبر می داد.
موضوع نظر سنجی هم نه درباره این که مردم حق را به کدام سو می دهند که در سنجش علایق ایرانیان به یکی از دو باشگاه لیگ اسپانیا بود!
احتمالا مدیریت رسانه ملی از شدت علاقه ایرانیان به خود آگاه است که نیازی ندید نظر سنجی کند! فردوسی پورالبته هم به آن خبر و هم به این نظرسنجی و هم به گزارش یک سویه در دفاع از صدا و سیما تن داد اما با همه اینها این را هم اعلام کرد که تنها اگر مشکل اجازه ورود دوربین سیما به ورزشگاه ها حل شود برنامه 90 شنبه آینده پخش می شود و اگر نه 90ی در کار نخواهد بود.
حال سوال این است که آیا 90 به سرنوشت برنامه «هفت» دچار می شود و همان گونه که فریدون جیرانی جای خود را به دیگری – گبرلو- داد اما هفت تعطیل نشد، اینجا هم یکی دیگر را به جای عادل می نشانند و 90 را به هر قیمت روی آنتن می برند یا هویت 90 به ضبط مسابقات بستگی دارد و بدون آن امکان پخش نیست؟
تفاوت 90 با «هفت» اما تنها در وابستگی برنامه به مجری آنها نیست. در برنامه « هفت» فیلمی هست که بررسی کنند اما 90 بدون فیلم بازی چی را می خواهد تحلیل و حاشیه پردازی کند؟
ضمن این که 90 را با فردوسی پور می شناسیم و یکی دو برنامه که مزدک میرزایی اجرا کرد در خاطر کسی نمانده است.
اگر واقع بین باشیم باید شرایط فردوسی پور را درک کنیم و خیال نکنیم که او می توانست آشکارا علیه سازمان متبوع خود موضع بگیرد. چون این اتفاق نه در صدا و سیما که در هیچ رسانه دیگر هم رخ نمی دهد.
اگر منفی نگر باشیم می توانیم خرده بگیریم چرا به آن فیلم سفارشی تن داد و چرا صراحتا حق رابه جانب فدراسیون نداد و اگرنه، از رویکرد نهایی 90 استقبال کنیم که ادامه پخش 90 را به توافق دو طرف منوط کرده تا کفه فدراسیون سنگین تر شود.
همراه بردن مدیران باشگاه ها به جام جم و اعزام مهدی تاج به برنامه، دو اقدام هوشمندانه علی کفاشیان بود تا نشان دهد در این مناقشه تنها نیست و حق پخش را برای خودش نمی خواهد و نمایش این تصاویر نیز موثر بود.
عادل فردوسی پور یا مهدی تاج اما می توانستند یک مثال ساده بزنند تا همه متوجه شوند. آن مثال ساده این است: سریال 50 قسمتی کلاه پهلوی 20 میلیارد تومان برای تلویزیون آب خورد.
اگر هر قسمت سریال کلاه پهلوی را 72 دقیقه در نظر بگیریم با توجه به 50 قسمت، 3600 دقیقه از آنتن سیما را پُر کرده است. مطابق آمار مهدی تاج، تعداد مسابقات لیگ برتر فوتبال 240 مورد و مسابقات جام حذفی و لیگ یک هم که پخش می شد حداقل 60 بازی بوده است. اگر هر مسابقه را با توجه به قبل و میان برنامه و دیگر برنامه هایی که با استناد به آنها ساخته می شود دو ساعت یا 120 دقیقه در نظر بگیریم 300 برنامه فوتبال 36000 دقیقه از آنتن سیما را در سال پُر می کند. یعنی 10 برابر کلاه پهلوی. وقتی تولید و بیننده 10 برابر یک سریال است چرا باید عایدی آن به همان نسبت نباشد؟
به بیان دیگر صدا و سیما برای سریال 50 قسمتی یا 3600 دقیقه ای 20 میلیارد تومان هزینه می کند و برای 36000 دقیقه فوتبال(10 برابر) می خواهد همان رقم را بپردازد؟
در گزارش 90 سراغ آبخوری ورزشگاه ها و لباس ورزشکاران و موارد دیگر رفتند تا ثابت کنند فوتبال ایران حرفه ای نیست و حال که حرفه ای نیست حق پخش حرفه ای هم نباید بخواهند! مثل این که دوربین را برداری وسط یک کنسرت بکاری و بگویی این که موسیقی نیست، صدایی ندارند و مگر مثل فلان خواننده غربی می خوانند که ما پول بدهیم؟!
حرف فدراسیون وسازمان لیگ روشن است. می گویند می خواهید پخش کنید پول آن را بپردازید. همین! صدا و سیما اما آسمان و ریسمان می بافد. یک روز موضوع را امنیتی می کند، روز دیگر می گوید این لیگ کیفیت ندارد، روز سوم بهانه می آورد که پخش نکنیم اسپانسرها ازباشگاه ها حمایت نمی کنند چون آگهی آنها دیده نمی شود و فدراسیون هم پاسخ می دهد یا می تواند بدهد: مگرهر تئاتر و کنسرت و سخنرانی را مستقیما پخش می کنید؟
مسوولیت ارزیابی کیفیت لیگ هم با صدا و سیما نیست. کما این که درباره کیفیت مذاکرات مجلس نظر نمی دهند و تنها پخش می کنند. این که آگهی ها ادامه پیدا می کند یا نه نیز مشکل باشگاه هاست و فدراسیون و باز به صدا و سیما ربطی ندارد.
در دنیای امروز هزار میلیارد تومان بودجه سالانه برخی کشور هاست ولی صدا و سیما مدام می نالد که کم است. دولت به ما پول بدهد تا به فدراسیون بدهیم!
ارزیابی ها اما نشان می دهد که سازمان صدا و سیما با تورم نیرو روبه روست و مشکل آن نه بر سر پروژه ها که به خاطر تامین حقوق و مزایای هزاران نفری است که درباره بهره وری و بازدهی آنان نظرات مختلفی وجود دارد.
فدراسیون می تواند در گام های بعدی گزینه پخش بازی ها ازطریق سایت را نیز بیازماید و چندان که تصور می شود دست آن بسته نیست.
برنامه 90 دوشنبه 5 آبان 93 را به خاطر بسپارید. نه به این خاطر که شاید آخرین برنامه- یا آخرین با اجرای عادل فروسی پور- باشد که به این دلیل که رسانه ای که درباره عالم و آدم نظر می دهد حاضر نشد موضع خود را موضوع نظر سنجی کند و ترجیح داد مردم تنها در این باره نظر دهند که رئال را بیشتر دوست دارند یا بارسا را!